Zettex S30 Easycontact, 1,0 Kg
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-15%

Zettex S30 Easycontact, 1,0 Kg

€ 15,68 € 18,45 -15%
Inclusief belasting
check Op voorraad

local_shipping Gratis verzending voor bestellingen vanaf €75 verstuurd met DHL. Details

Omschrijving

Zettex Easycontact S30 hecht een breed scala aan substraten, waaronder hout, metalen, rubber, textiel, de meeste kunststoffen, karton, polyethyleen en beton. Het is ideaal voor permanente verbindingen die een goede beginsterkte vereisen. Het biedt een goede temperatuurbestendigheid en als het wordt beschermd tegen vervuiling heeft het een open tijd van enkele uren. Bij twijfel eerst testen. Sommige vinyls bevatten een grote hoeveelheid weekmakers, die de hechting van de lijm kunnen migreren en verzachten.

- Snelle eenvoudige applicatie
- Sneldrogend
- Hoge vaste stoffen gehalte
- Weerstand tegen hoge temperaturen
- DCM vrij
- Lange open tijd
- Verlijmt een breed scala aan ondergronden

Datasheet

ZE300202
8717438387284

Verzending & Retourneren

Levering

Alle artikelen worden zo spoedig mogelijk na orderontvangst cq. betaling verzonden. De levertijd van bestellingen bedraagt meestal 1 of 2 werkdagen. Indien de levertijd meer dan 4 dagen bedraagt, brengen wij u hier per e-mail van op de hoogte. In geval artikelen onverhoopt niet meer leverbaar zijn, zal dit per e-mail medegedeeld worden. Eventueel reeds gedane betalingen worden dan zo spoedig mogelijk geretourneerd. Wij verzenden de bestelling gratis vanaf € 75,-. Voor bestellingen onder de € 75,- rekenen wij voor een pakket € 5,95 verzendkosten.

Ruilen of Retourneren

Ruilen of retourneren van de door u bestelde producten is binnen Nederland mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van de producten. Voorwaarde bij retourneren van producten is dat de producten, onbeschadigd en in de originele verpakking naar ons teruggestuurd worden. De verzendkosten hiervan zijn voor rekening voor de klant. Indien het te retourneren artikel voldoet aan de gestelde voorwaarden, sturen wij u zo spoedig mogelijk een nieuw artikel toe of storten we het aankoopbedrag terug op uw rekening. Op maat gemaakte producten kunnen helaas niet geretourneerd worden.