Veilige betaling

De betalingen worden uitgevoerd door Mollie payment.

Ultieme databescherming

Alle data die wij verwerken, die van jou en die van je klanten, wordt gegarandeerd opgeslagen op Nederlandse servers. Onze servers staan in extreem beveiligde datacentra, onder toezicht van ons gespecialiseerde NOC-team.

Veilige internetbetalingen

We voldoen aan alle Richtsnoeren voor de veiligheid van internetbetalingen, opgesteld door de Europese Bankautoriteit. Ook krijgen we permanent toezicht van De Nederlandsche Bank.

Financieel gezond

Mollie is een winstgevend, bootstrapped bedrijf. We waren een van de eersten die veilig online betalingen verrichtten, toen we begonnen in 2004. We voldoen aan, en overtreffen met 300%, alle solvabiliteitseisen.

3 lines of defence

We garanderen dat onze interne processen worden getest en gecontroleerd middels een Three Lines of Defence-model. Dit betekent dat we onafhankelijke Compliance en Audit officers in dienst hebben die de veiligheid en efficiëntie van onze interne processen in de gaten houden.

Raad van commissarissen

Mollie is toegewijd aan het realiseren van houdbare en duurzame groei. We hebben een onafhankelijke raad van commissarissen in dienst, bestaande uit ervaren entrepreneurs en financiële specialisten, om dit te bewerkstelligen.

Versleutelde kaartgegevens

We zijn volledig PCI-DSS level 1 gecertificeerd, dit laat het niveau zien van de beveiliging die we hanteren voor de gegevens van onze klanten en consumenten.