Herroepingsrecht

Retourneren

Indien u niet tevreden bent over het aangekochte artikel kunt u als particuliere consument het artikel binnen 14 dagen na in ontvangstname retourneren. Wanneer u een artikel in gebruik genomen is, is deze uitgesloten van het recht op retour.

U dient de bestelling in de originele verpakking, onbeschadigd en compleet retour te zenden, vergezeld van een kopie bestelformulier, bestelnummer of factuur. De verzendkosten zijn hierbij voor uw rekening.

Retourzendingen onder rembours verzonden worden door ons niet geaccepteerd. U bent zelf aansprakelijk voor het eventueel optreden van een beschadiging of zoekraken van uw zending.

Het is zeer belangrijk dat u bij uw zending een kopie van uw bestelbevestiging of factuur mee stuurt samen met een ingevuld retourformulier. Dit omdat anders niet duidelijk is van wie een zending afkomstig is. Zonder deze gegevens kunnen wij uw retourzending niet in behandeling nemen.

Na ontvangst van uw retourzending wordt het artikel door ons gecontroleerd op beschadigingen en / of gebruikssporen. Indien het artikel in correcte staat door ons retour is ontvangen storten wij binnen uiterlijk 7 werkdagen uw aankoopbedrag retour.

Zorgt u ervoor dat verkoopverpakkingen ordentelijk geretourneerd worden en niet "onverkoopbaar" retour komen door een onnodige overdaad aan plakband ect.

Wij crediteren naar het betaalmiddel dat u ook bij de bestelling heeft gebruikt.

Eventuele bundelkortingen of gratis verzending die u heeft ontvangen tijdens uw bestelling worden, indien van toepassing, verrekend in uw creditering. Hierbij rekenen wij de bestelling terug naar het bedrag zoals de bestelling zou zijn geweest zonder het geretourneerde artikel.

Crediteren wij uit coulance buiten de wettelijke retourtermijn van 14 dagen dan behouden we ons het recht voor de door ons gemaakte verzendkosten in te houden van het te crediteren bedrag.

Graag willen wij u er op attent maken dat in het geval van schoeisel- en kleding retouren deze uiteraard ongedragen en ongebruikt moeten zijn, daar wij anders genoodzaakt zijn uw retourzending niet te accepteren.

Een aantal artikelen zijn uitgesloten van ruiling/retour:

- Artikelen die op maat gemaakt zijn zoals slangen, kabels en andere bedrading.

- Artikelen die gebruikt, beschadigd of incompleet zijn.

- Beeld, geluid, en data dragers, denk hierbij aan o.a CD’s SD-cards met muziek en / of data bestanden (navigatiesoftware) worden verzegeld verzonden. Deze kunt u alleen retourneren indien de verzegeling intact en dus niet verbroken is.

Uw retourzending kunt u sturen naar:

Oosterhavensport

Hogeweg 32

9472 PB Zuidlaren

Voegt u een kopie van uw bestelbevestiging of factuur bij uw zending aub. Voor uw gemak drukken wij het retourformulier af op de achterzijde van de pakbon. Zending zonder afzender en bestelnummer kunnen wij niet afwikkelen.

Garantie en klachten

Oosterhavensport.nl hecht veel waarde aan de tevredenheid van klanten. Om deze reden zullen we uw klachten met de grootste zorg behandelen. Voor klachten kunt u terecht bij onze klantenservice. Deze bereikt u op oosterhavensport@gmail.com Indien een door u besteld product iets mankeert, kunt u dit binnen 2 weken aan ons terugsturen. U dient ons hier wel eerst per e-mail van op de hoogte te stellen. Indien uw klacht gegrond is, sturen wij u kosteloos een nieuw product toe. Mocht het betreffende product niet meer geleverd kunnen worden, dan krijgt u het aankoopbedrag volledig terug.

Wijzigingen

Oosterhavensport.nl heeft ten alle tijden het recht deze algemene levering- en betalingsvoorwaarden te wijzigen en/of aan te vullen. Indien u nog een levering van Oosterhavensport.nl ontvangt, wordt u hiervan op de hoogte gesteld. U heeft dan de mogelijkheid om een nog niet afgeronde bestelling, waar de goederen nog niet van zijn geleverd, te annuleren.