Zettex MS57 Marine Bond, Wit, 290 ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-15%

Zettex MS57 Marine Bond, Wit, 290 ml

€ 13,62 € 16,02 -15%
Inclusief belasting
check Op voorraad

local_shipping Gratis verzending voor bestellingen vanaf €75 verstuurd met DHL. Details

Omschrijving

De Zettex MS 57 Marine Bond is een hoogwaardige één componenten afdichtkingskit op basis van MS Polymer. Dit product wordt gebruikt voor het waterdicht afdichten van naden in teakhouten dekken en andere dek materialen.

- Lijm- en voegkit in één
- Duurzaam & UV-bestendig
- Zeer goed hechting op veel bouwmaterialen
- Blijvend elastisch
- Oplosmiddel en isocyanaatvrij
- Na uitharding goed schuurbaar

Datasheet

ZE250135
8717438780603

Verzending & Retourneren

Levering

Alle artikelen worden zo spoedig mogelijk na orderontvangst cq. betaling verzonden. De levertijd van bestellingen bedraagt meestal 1 of 2 werkdagen. Indien de levertijd meer dan 4 dagen bedraagt, brengen wij u hier per e-mail van op de hoogte. In geval artikelen onverhoopt niet meer leverbaar zijn, zal dit per e-mail medegedeeld worden. Eventueel reeds gedane betalingen worden dan zo spoedig mogelijk geretourneerd. Wij verzenden de bestelling gratis vanaf € 75,-. Voor bestellingen onder de € 75,- rekenen wij voor een pakket € 5,95 verzendkosten.

Ruilen of Retourneren

Ruilen of retourneren van de door u bestelde producten is binnen Nederland mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van de producten. Voorwaarde bij retourneren van producten is dat de producten, onbeschadigd en in de originele verpakking naar ons teruggestuurd worden. De verzendkosten hiervan zijn voor rekening voor de klant. Indien het te retourneren artikel voldoet aan de gestelde voorwaarden, sturen wij u zo spoedig mogelijk een nieuw artikel toe of storten we het aankoopbedrag terug op uw rekening. Op maat gemaakte producten kunnen helaas niet geretourneerd worden.