Zettex MS 30 Construct, Grijs RAL 7004, 290 ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-15%

Zettex MS 30 Construct, Grijs RAL 7004, 290 ml

€ 7,54 € 8,87 -15%
Inclusief belasting
check Op voorraad

local_shipping Gratis verzending voor bestellingen vanaf €75 verstuurd met DHL. Details

Omschrijving

Zettex MS 30 Construct is een universele lijm en constructievoegkit voor het verlijmen van alle soorten materialen behalve PE en PP. Zettex MS 30 Construct kan toegepast worden op iedere ondergrond; is extreem veelzijdig en is het antwoord op iedere gewenste verlijming. De kleuren wit, zwart, grijs en transparant zijn uit voorraad leverbaar, overige kleuren op bestelling leverbaar in een veelvoud van 12 stuks.

- Duurzaam elastisch blijvend
- Hoge absorptie van akoestische vibraties
- Snel uithardend, 3 mm per 24 uur
- Krimp vrij
- Hoge mechanische weerstand
- Schimmel en bacterie bestendig.
- Geen randzone vervuiling bij marmer en natuursteen
- Isocyanaat-, oplosmiddel- en siliconenvrij.

Datasheet

ZE111317
8717438727868

Verzending & Retourneren

Levering

Alle artikelen worden zo spoedig mogelijk na orderontvangst cq. betaling verzonden. De levertijd van bestellingen bedraagt meestal 1 of 2 werkdagen. Indien de levertijd meer dan 4 dagen bedraagt, brengen wij u hier per e-mail van op de hoogte. In geval artikelen onverhoopt niet meer leverbaar zijn, zal dit per e-mail medegedeeld worden. Eventueel reeds gedane betalingen worden dan zo spoedig mogelijk geretourneerd. Wij verzenden de bestelling gratis vanaf € 75,-. Voor bestellingen onder de € 75,- rekenen wij voor een pakket € 5,95 verzendkosten.

Ruilen of Retourneren

Ruilen of retourneren van de door u bestelde producten is binnen Nederland mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van de producten. Voorwaarde bij retourneren van producten is dat de producten, onbeschadigd en in de originele verpakking naar ons teruggestuurd worden. De verzendkosten hiervan zijn voor rekening voor de klant. Indien het te retourneren artikel voldoet aan de gestelde voorwaarden, sturen wij u zo spoedig mogelijk een nieuw artikel toe of storten we het aankoopbedrag terug op uw rekening. Op maat gemaakte producten kunnen helaas niet geretourneerd worden.