Victron Blue Smart IP67 Acculader 12-17 (1)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-20%

Victron Blue Smart IP67 Acculader 12-17 (1)

Intelligente aculader met een efficientie van 95% in een volledig ingekapselde behuizing en daardoor stof- en waterdicht en schokbestendig. Gratis VictronConnect App om de acculader uit te lezen en in te stellen via smartphone. De behuizing is gemaakt van gegoten aluminium en de elektronica is in hars gegoten.

€ 142,30 € 177,87 -20%
Inclusief belasting
check Op voorraad

local_shipping Gratis verzending voor bestellingen vanaf €75 verstuurd met DHL. Details

Omschrijving

Volledig ingekapseld: waterdicht, schokbestendig en beveiligd tegen ontsteking

Water, olie of vuil kunnen geen schade toebrengen aan de Blue Smart IP67 acculader. De behuizing is gemaakt van gegoten aluminium en de elektronica is in hars gegoten.

De hoogste efficiëntie ooit! 

Een nieuwe norm voor de industrie: met een efficiëntie van 92% of meer verspillen deze acculaders drie tot vier keer minder. Bovendien daalt het stroomverbruik wanneer de accu volledig is geladen tot minder dan één watt, ongeveer vijf tot tien keer beter dan de industrienorm. 

Adaptief 5-traps laadalgoritme: bulklading – absorptielading - herconditionering – druppellading – opslag 

De Blue Smart acculader is voorzien van een door een microprocessor gestuurd adaptief accubeheer. De adaptieve functie optimaliseert automatische het laadproces afhankelijk van hoe de accu wordt gebruikt. 

Opslag-modus: Minder onderhoud en veroudering als de accu niet wordt gebruikt 

De opslag-modus wordt geactiveerd als de accu gedurende 24 uur niet wordt ontladen. In dat geval wordt de drijfspanning verminderd tot 2,2 V/cel (13,2 V voor 12V-accu) om gasvorming en corrosie van de positieve platen te minimaliseren. Eén keer per week wordt de spanning opnieuw verhoogd tot absorptieniveau om de accu weer 'bij te laden'. Dit voorkomt stratificatie van het elektrolyt en sulfatering, de hoofdoorzaak van voortijdig falen van de accu. 

Laadt ook lithium-ion (LiFePO4) accu's op 

LiFePO4-accu's worden opgeladen met een eenvoudig algoritme van bulklading – absorptielading – druppellading.

Beschermd tegen oververhitting 

Kan worden gebruikt in een warme omgeving zoals een machinekamer. De uitgangsstroom neemt af als de temperatuur tot 60 ºC stijgt, maar de lader valt niet uit. 

Twee leds voor statusindicatie 

Gele LED: bulklading (snel knipperend), absorptielading (langzaam knipperend), druppellading (brandt permanent), opslaglading (uit) Groene LED: stroom aan.

Specificaties  
EAN 8719076038252
Merk Victron
Model Blue Smart
Ingangsspanning (AC) 180-265VAC
Capaciteit (Ah) 12V/17A
Aantal uitgangen 1
Waterdicht Ja
IP-norm IP67 waterdicht
Lengte 65 mm
Breedte 219 mm
Hoogte 89 mm
Gewicht 1,80 kg

Datasheet

VIBPC121713006
Datasheet
Model
Blue Smart
Spanning
12V
Stroom
17A

Verzending & Retourneren

Levering

Alle artikelen worden zo spoedig mogelijk na orderontvangst cq. betaling verzonden. De levertijd van bestellingen bedraagt meestal 1 of 2 werkdagen. Indien de levertijd meer dan 4 dagen bedraagt, brengen wij u hier per e-mail van op de hoogte. In geval artikelen onverhoopt niet meer leverbaar zijn, zal dit per e-mail medegedeeld worden. Eventueel reeds gedane betalingen worden dan zo spoedig mogelijk geretourneerd. Wij verzenden de bestelling gratis vanaf € 75,-. Voor bestellingen onder de € 75,- rekenen wij voor een pakket € 5,95 verzendkosten.

Ruilen of Retourneren

Ruilen of retourneren van de door u bestelde producten is binnen Nederland mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van de producten. Voorwaarde bij retourneren van producten is dat de producten, onbeschadigd en in de originele verpakking naar ons teruggestuurd worden. De verzendkosten hiervan zijn voor rekening voor de klant. Indien het te retourneren artikel voldoet aan de gestelde voorwaarden, sturen wij u zo spoedig mogelijk een nieuw artikel toe of storten we het aankoopbedrag terug op uw rekening. Op maat gemaakte producten kunnen helaas niet geretourneerd worden.