GPS speedometer wit 60kn/110km
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-25%

GPS speedometer wit 60kn/110km

Wema GPS/Speed/compass
€ 109,80 € 145,80 -25%
Inclusief belasting
check Op voorraad

local_shipping Gratis verzending voor bestellingen vanaf €75 verstuurd met DHL. Details

Omschrijving

Wema heef één van de modernste GPS snelheidsmeters ontwikkeld die precies de huidige snelheid en de huidige koers aangeeft. De GPS snelheidsmeter geeft analoog de snelheid en de koers digitaal aan en beschikt over een Highend GPS ontvanger met 32 kanalen.

Geen gaten in de boot noodzakelijk behalve 85mm in het cockpitpaneel
Nauwkeurige snelheid
Nauwkeurige koers
Instrument Ø 96mm
Gatmaat Ø 85mm
12/24V
Sensor met 5m snoer
Onafhankelijk, geen verbinding noodzakelijk met andere apparaten

Datasheet

21352118
7025921103893

Verzending & Retourneren

Levering

Alle artikelen worden zo spoedig mogelijk na orderontvangst cq. betaling verzonden. De levertijd van bestellingen bedraagt meestal 1 of 2 werkdagen. Indien de levertijd meer dan 4 dagen bedraagt, brengen wij u hier per e-mail van op de hoogte. In geval artikelen onverhoopt niet meer leverbaar zijn, zal dit per e-mail medegedeeld worden. Eventueel reeds gedane betalingen worden dan zo spoedig mogelijk geretourneerd. Wij verzenden de bestelling gratis vanaf € 75,-. Voor bestellingen onder de € 75,- rekenen wij voor een pakket € 5,95 verzendkosten.

Ruilen of Retourneren

Ruilen of retourneren van de door u bestelde producten is binnen Nederland mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van de producten. Voorwaarde bij retourneren van producten is dat de producten, onbeschadigd en in de originele verpakking naar ons teruggestuurd worden. De verzendkosten hiervan zijn voor rekening voor de klant. Indien het te retourneren artikel voldoet aan de gestelde voorwaarden, sturen wij u zo spoedig mogelijk een nieuw artikel toe of storten we het aankoopbedrag terug op uw rekening. Op maat gemaakte producten kunnen helaas niet geretourneerd worden.