Victron GX Touch 50 adapter for CCGX cut-out
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-20%

Victron GX Touch 50 adapter for CCGX cut-out

€ 27,10 € 33,88 -20%
Inclusief belasting
block Niet op voorraad (kan wel nageleverd worden)

local_shipping Gratis verzending voor bestellingen vanaf €75 verstuurd met DHL. Details

Omschrijving

 De Victron GX Touch 50 adapter is bedoeld voor het ombouwen van de uitsparing voor een CCGX naar een Cerbo touch 50 display. Met de adapter wordt het ingezaagde CCGX gat, in bijvoorbeeld het dashboard, bij vervanging van de CCGX door het Cerbo touch 50 display netjes afgedekt.
Adapter indien de Victron Color Control GX (CCGX) wordt vervangen door het GX Touch 50 display en wordt ingebouwd in de bestaande uitsparing van de CCGX.

Er zijn twee montagemethoden:
"Installatie inclusief GX Touch 50 scherm" - meest veilige montage van het GX Touch-display
“Installeer exclusief scherm” - GX Touch-display is gemakkelijker te verwijderen en de adapter kan worden gemonteerd voordat de bedrading is voltooid.

Datasheet

VIBPP900460050
8719076053668

Verzending & Retourneren

Levering

Alle artikelen worden zo spoedig mogelijk na orderontvangst cq. betaling verzonden. De levertijd van bestellingen bedraagt meestal 1 of 2 werkdagen. Indien de levertijd meer dan 4 dagen bedraagt, brengen wij u hier per e-mail van op de hoogte. In geval artikelen onverhoopt niet meer leverbaar zijn, zal dit per e-mail medegedeeld worden. Eventueel reeds gedane betalingen worden dan zo spoedig mogelijk geretourneerd. Wij verzenden de bestelling gratis vanaf € 75,-. Voor bestellingen onder de € 75,- rekenen wij voor een pakket € 5,95 verzendkosten.

Ruilen of Retourneren

Ruilen of retourneren van de door u bestelde producten is binnen Nederland mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van de producten. Voorwaarde bij retourneren van producten is dat de producten, onbeschadigd en in de originele verpakking naar ons teruggestuurd worden. De verzendkosten hiervan zijn voor rekening voor de klant. Indien het te retourneren artikel voldoet aan de gestelde voorwaarden, sturen wij u zo spoedig mogelijk een nieuw artikel toe of storten we het aankoopbedrag terug op uw rekening. Op maat gemaakte producten kunnen helaas niet geretourneerd worden.