Handy anchorline met lood 12mm/20m
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-15%

Handy anchorline met lood 12mm/20m

Tiptolest Handy anchorline
€ 123,68 € 145,50 -15%
Inclusief belasting
check Op voorraad

local_shipping Gratis verzending voor bestellingen vanaf €75 verstuurd met DHL. Details

Omschrijving

Gevlochten, extra soepele en kinkvrije polyester lijn met een bepaalde lengte loodkoord, waardoor de ankervoorloop en ankerketting overbodig zijn. Eén zijde met kous.
Wordt geleverd in blauwe opbergtas.

Kleur: wit/navy

Dikte mm 12
Totale lengte m 20
Lood ingevl. m 7,5
Breekkracht in daN 2200
Totaal gewicht kg 3,9
Lood gewicht kg 1,30

Datasheet

1920220
8711497020205

Verzending & Retourneren

Levering

Alle artikelen worden zo spoedig mogelijk na orderontvangst cq. betaling verzonden. De levertijd van bestellingen bedraagt meestal 1 of 2 werkdagen. Indien de levertijd meer dan 4 dagen bedraagt, brengen wij u hier per e-mail van op de hoogte. In geval artikelen onverhoopt niet meer leverbaar zijn, zal dit per e-mail medegedeeld worden. Eventueel reeds gedane betalingen worden dan zo spoedig mogelijk geretourneerd. Wij verzenden de bestelling gratis vanaf € 75,-. Voor bestellingen onder de € 75,- rekenen wij voor een pakket € 5,95 verzendkosten.

Ruilen of Retourneren

Ruilen of retourneren van de door u bestelde producten is binnen Nederland mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van de producten. Voorwaarde bij retourneren van producten is dat de producten, onbeschadigd en in de originele verpakking naar ons teruggestuurd worden. De verzendkosten hiervan zijn voor rekening voor de klant. Indien het te retourneren artikel voldoet aan de gestelde voorwaarden, sturen wij u zo spoedig mogelijk een nieuw artikel toe of storten we het aankoopbedrag terug op uw rekening. Op maat gemaakte producten kunnen helaas niet geretourneerd worden.