Flush mount frame for CR-50 rvs
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-19%

Flush mount frame for CR-50 rvs

Flush mount frame voor koellade met vriesvak CRD-50

€ 114,95 € 142,00 -19%
Inclusief belasting

local_shipping Gratis verzending voor bestellingen vanaf €75 verstuurd met DHL. Details

Omschrijving

Wie heeft niet graag gekoelde hapjes en drankjes binnen handbereik? Met de nieuwe CRD 50 koellade glijden ze als het ware naar u toe. De flessen kunt u voortaan veilig plaaten dankzij een tweetal flessenrekken. Hierdoor blijven ze stevig staan, ook als u op open water vaart. Het vriesvak kan naar wens er uit gehaald worden zodat u meer ruimte heeft om uw proviand koel te bewaren. Door middel van een inbouwframe kan de CRD 50 snel ingebouwd worden - binnen of buiten op de flybridge.

Capaciteit: ca. 50l
Vriezer: ca. 4l
Aansluitingen: 12/24V
Temperatuurbereik: +10°C tot -15°C
Energieverbruik: 40W
Stroom verbruik, zowel op +5°C binnentemperatuur:
1,5Ah/h bij +25°C omgevingstemperatuur
1,8Ah/h op +32°C omgevingstemperatuur
Afmetingen: BxHxD 380 x 534 x 500mm

Datasheet

90174250
4015704223675

Verzending & Retourneren

Levering

Alle artikelen worden zo spoedig mogelijk na orderontvangst cq. betaling verzonden. De levertijd van bestellingen bedraagt meestal 1 of 2 werkdagen. Indien de levertijd meer dan 4 dagen bedraagt, brengen wij u hier per e-mail van op de hoogte. In geval artikelen onverhoopt niet meer leverbaar zijn, zal dit per e-mail medegedeeld worden. Eventueel reeds gedane betalingen worden dan zo spoedig mogelijk geretourneerd. Wij verzenden de bestelling gratis vanaf € 75,-. Voor bestellingen onder de € 75,- rekenen wij voor een pakket € 4,95 verzendkosten.

Ruilen of Retourneren

Ruilen of retourneren van de door u bestelde producten is binnen Nederland mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van de producten. Voorwaarde bij retourneren van producten is dat de producten, onbeschadigd en in de originele verpakking naar ons teruggestuurd worden. De verzendkosten hiervan zijn voor rekening voor de klant. Indien het te retourneren artikel voldoet aan de gestelde voorwaarden, sturen wij u zo spoedig mogelijk een nieuw artikel toe of storten we het aankoopbedrag terug op uw rekening. Op maat gemaakte producten kunnen helaas niet geretourneerd worden.