CN Programming Kit levelsensor
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-20%

CN Programming Kit levelsensor

€ 33,29 € 41,61 -20%
Inclusief belasting
check Op voorraad

local_shipping Gratis verzending voor bestellingen vanaf €75 verstuurd met DHL. Details

Omschrijving

Met deze programming kit kunt u de CNM70 tankmeter instellen.

CN Ultrasense :

De CN Ultrasense kan gebruikt worden voor brandstof (diesel of benzine), drinkwater, afval(grijs) water en vuilwatertanks. Dit artikel past dus op alle tanks. De CN Ultrasense kan met verschillende uitgangen geprogrammeerd worden: 240-33 Ohm, 10-180 Ohm en 0-5 Volt.

De CN Ultrasense heeft een maximale hoogte van nog geen 20 millimeter en beschikt over de standaard SAE 5-gats montage, zodat deze met nagenoeg alle andere merken tankzenders uitwisselbaar is. De CN Ultrasense kan voor de afmetingen van de tank via een computer geprogrammeerd worden, software hiervoor is beschikbaar.

Met de instelling 240-33 Ohm of 10-180 Ohm kan de CN Ultrasense aangesloten worden op bijvoorbeeld de merken: Teleflex, Uflex, Faria, VDO en menig ander bekend merk. Wanneer de CN Ultrasense aangesloten wordt op een niet instelbare meter zal deze gekalibreerd moeten worden.

Standaard staat CN Ultrasense ingesteld op een tankdiepte van 0-2000 mm diepte.

Specificaties:

- Werkspanning: 12 Volt

- Stroomverbruik: 25 mA met 5 Volt instrument uitgang

- Werking: Akoestische geluidsmetingen

- Tank diepte: 0 tot 2000 mm

- Nauwkeurigheid: Bereik 200 - 2000 mm, 3 mm nauwkeurig

- Programmeerbaar: 240-33 Ohm, 10-180 Ohm, 10-300 Ohm, 0-5 Volt

- Montage: SAE 5 boutgat patroon, gatmaat 33 mm, incl. montagemateriaal, uitsluitend top montage

- Omgevingstemperatuur: 4 tot 65° C.

- Chemisch bestand: Benzine, diesel, water, toilet chemicaliën

- Materiaal tank: Metaal en kunststof met niet-lineaire inhoud, grijs en zwart water, benzine en diesel.

De CN Ultrasense is compatible met de BEP software.

Datasheet

CNM71

Verzending & Retourneren

Levering

Alle artikelen worden zo spoedig mogelijk na orderontvangst cq. betaling verzonden. De levertijd van bestellingen bedraagt meestal 1 of 2 werkdagen. Indien de levertijd meer dan 4 dagen bedraagt, brengen wij u hier per e-mail van op de hoogte. In geval artikelen onverhoopt niet meer leverbaar zijn, zal dit per e-mail medegedeeld worden. Eventueel reeds gedane betalingen worden dan zo spoedig mogelijk geretourneerd. Wij verzenden de bestelling gratis vanaf € 75,-. Voor bestellingen onder de € 75,- rekenen wij voor een pakket € 5,95 verzendkosten.

Ruilen of Retourneren

Ruilen of retourneren van de door u bestelde producten is binnen Nederland mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van de producten. Voorwaarde bij retourneren van producten is dat de producten, onbeschadigd en in de originele verpakking naar ons teruggestuurd worden. De verzendkosten hiervan zijn voor rekening voor de klant. Indien het te retourneren artikel voldoet aan de gestelde voorwaarden, sturen wij u zo spoedig mogelijk een nieuw artikel toe of storten we het aankoopbedrag terug op uw rekening. Op maat gemaakte producten kunnen helaas niet geretourneerd worden.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...