Victron Blue Smart IP65 Acculader 12/4(1) 230V CEE 7/17
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-20%

Victron Blue Smart IP65 Acculader 12/4(1) 230V CEE 7/17

€ 83,25 € 104,06 -20%
Inclusief belasting
check Op voorraad

local_shipping Gratis verzending voor bestellingen vanaf €75 verstuurd met DHL. Details

Omschrijving

Blue Smart IP65-Lader 12V 4A voorzien van CEE 7/17 stekker*

De Blue Smart IP65-lader is de nieuwe professionele acculader met ingebouwde Bluetooth. Deze 4A acculader is bestand tegen water, stof en chemicaliën. De ingangsspanning is 230 VAC en de maximale laadstroom (normale modus) is 4 ampère. Daarmee is deze lader geschikt voor 12V accusystemen met een accucapaciteit tussen de 20Ah en 40Ah. De Blue Smart IP65-lader kan worden gebruikt voor apparaten in uw werkplaats en voor motorvoertuigen, zoals (klassieke) auto's, motoren, boten en campers.

* CEE 7/17 is een ronde niet-geaarde contourstekker voor Schuko stopcontacten die wordt gebruikt voor niet-geaarde apparaten. Contourstekkers zien er precies zo uit als schukostekkers, maar hebben in de randverzinkingen geen aardcontactlippen. Aan de contactstop zitten twee ronde pennen met een doorsnee van 4,8 mm, een lengte van 19 mm en een hart-tot-hartafstand van eveneens 19 mm. De rating is maximaal 10 A.
De Victron Blue Smart IP65 12V 4A acculader CEE 7/17 is bedoeld voor het laden van 12V accusystemen vanuit 230VAC. De laadstroom van deze lader is 4A volgens een zevenstaps intelligent laadalgoritme, waarmee 12V accusystemen met een accucapaciteit tussen de 20Ah en 40Ah geladen kunnen worden. De lader is voorzien van een ronde CEE 7/17 contourstekker voor Schuko stopcontacten.
De accu wordt slim opgeladen... voor een perfecte conditie

Het uit zeven stappen bestaande laadalgoritme haalt het beste uit uw accu. De lader voorziet de accu van het vermogen dat deze nodig heeft, houdt hem in goede conditie en zorgt voor betere prestaties... en een langere levensduur.

Herstel van diep ontladen 'dode' accu's

In tegenstelling tot andere merken zal de Blue Smart IP65-lader proberen om een diep ontladen accu opnieuw op te laden door deze geforceerd te voeden met een lage stroom. Het normale opladen wordt dan hervat zodra er voldoende spanning aanwezig is op de accu-aansluitingen.

Eenvoudige aansluiting van de accu

De lader wordt geleverd met zowel krokodillenbekklemmen en alsook M8-aansluitogen, waardoor de accu gemakkelijk kan worden aangesloten. Indien gewenst, kan de accu permanent aangesloten blijven.

Controle van de accustatus op afstand

De Blue Smart IP65-lader is voorzien van ingebouwde Bluetooth, zodat de status van de lader en van de accu kan worden gecontroleerd op een smartphone, tablet of laptop. Alle instellingen van de lader kunnen worden geconfigureerd met de VictronConnect-app.

VictronConnect

VictronConnect stelt je in staat om de live-status en configuratie van alle Victron-producten te verkrijgen, die Bluetooth hebben of die aangesloten zijn op een VE.Direct Bluetooth Smart Dongle.

Eigenschappen

Accuspanning: 12V
Laadvermogen: 4A
Uitgangen: 1
Afmetingen (h x b x d): 45 x 81 x 182
Gewicht (kg): 0,6

Datasheet

VIBPC120433064R
8719076044611
Datasheet
Model
Blue Smart
Spanning
12V
Stroom
4A

Verzending & Retourneren

Levering

Alle artikelen worden zo spoedig mogelijk na orderontvangst cq. betaling verzonden. De levertijd van bestellingen bedraagt meestal 1 of 2 werkdagen. Indien de levertijd meer dan 4 dagen bedraagt, brengen wij u hier per e-mail van op de hoogte. In geval artikelen onverhoopt niet meer leverbaar zijn, zal dit per e-mail medegedeeld worden. Eventueel reeds gedane betalingen worden dan zo spoedig mogelijk geretourneerd. Wij verzenden de bestelling gratis vanaf € 75,-. Voor bestellingen onder de € 75,- rekenen wij voor een pakket € 5,95 verzendkosten.

Ruilen of Retourneren

Ruilen of retourneren van de door u bestelde producten is binnen Nederland mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van de producten. Voorwaarde bij retourneren van producten is dat de producten, onbeschadigd en in de originele verpakking naar ons teruggestuurd worden. De verzendkosten hiervan zijn voor rekening voor de klant. Indien het te retourneren artikel voldoet aan de gestelde voorwaarden, sturen wij u zo spoedig mogelijk een nieuw artikel toe of storten we het aankoopbedrag terug op uw rekening. Op maat gemaakte producten kunnen helaas niet geretourneerd worden.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...