Victron Blue Smart IP65 Acculader 12-4 (1)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Victron Blue Smart IP65 Acculader 12-4 (1)

VIBPC120431064R
accuspanning: 12V
laadvermogen: 4A
uitgangen: 1
afmetingen (h x b x d): 47 x 95 x 190
Gewicht (kg): 0,9

€ 90,75
Inclusief belasting

local_shipping Gratis verzending voor bestellingen vanaf €75 verstuurd met DHL. Details

Omschrijving

NIEUW! De Blue Smart IP65 Lader is de nieuwe professionele acculader met ingebouwde Bluetooth! Dit maakt het mogelijk om de informatie van uw acculader te bekijken op uw smartphone, tablet of computer met de VictronConnect app.

- Bestand tegen water, stof en chemicaliën- Zevenstaps intelligent laadalgoritme
- Lage stroommodus om kleinere accu's op te laden- Automatische stroomvoorzieningsfunctie
- Automatische compensatie bij hoge of lage temperaturen- Li-ion accumodus
- Eigenschappen die de levensduur van de accu verlengen- Herstel van diepontladen dode accu's

Datasheet

CN-VIBPC120431064R
8798410048010
Datasheet
Model
Blue Smart
Spanning
12V
Stroom
4A

Verzending & Retourneren

Gratis Ruilen of Retourneren

Ruilen of retourneren van de door u bestelde producten is binnen Nederland mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van de producten. Voorwaarde bij retourneren van producten is dat de producten, onbeschadigd en in de originele verpakking naar ons teruggestuurd worden. De verzendkosten hiervan zijn voor rekening van ons voor standaard pakketten tot 20kg. U ontvangt een verzendlabel van ons die u kunt uitprinten en op het pakket kunt plakken. Daarna kunt u het pakket afgeven bij een DHL of postnl locatie. Indien het te retourneren artikel voldoet aan de gestelde voorwaarden, sturen wij u zo spoedig mogelijk een nieuw artikel toe of storten we het aankoopbedrag terug op uw rekening. Op maat gemaakte producten kunnen helaas niet geretourneerd worden.

Levering

Alle artikelen worden zo spoedig mogelijk na orderontvangst cq. betaling verzonden. De levertijd van bestellingen bedraagt meestal 1 of 2 werkdagen. Indien de levertijd meer dan 4 dagen bedraagt, brengen wij u hier per e-mail van op de hoogte. In geval artikelen onverhoopt niet meer leverbaar zijn, zal dit per e-mail medegedeeld worden. Eventueel reeds gedane betalingen worden dan zo spoedig mogelijk geretourneerd. Wij verzenden de bestelling gratis vanaf € 75,-. Voor bestellingen onder de € 75,- rekenen wij voor een pakket € 4,95 verzendkosten.