Mastervolt EasyCharge Portable 4.3A 43510400
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

Mastervolt EasyCharge Portable 4.3A 43510400

€ 71,37 € 79,30 -10%
Inclusief belasting
check Op voorraad

local_shipping Gratis verzending voor bestellingen vanaf €75 verstuurd met DHL. Details

Omschrijving

Waterdichte draagbare acculader
De draagbare versie van de EasyCharge acculader is een betrouwbare oplossing voor onderweg, of dat nu op de boot, in de auto, op de motor of in de camper is. Deze versie heeft een stevige, ergonomische constructie en voldoet aan de IP65-standaard voor waterdichtheid. De acculader is bovendien voorzien van een intuïtief bedieningspaneel en een universele ingang (120-230V), waardoor u ze overal ter wereld kunt gebruiken.

Gebruikers kunnen eenvoudig schakelen tussen 6V (ideaal voor speelgoed, klassieke auto's en motorfietsen) en 12V. De lader wordt geleverd met een accukabel van 1,8m, die kan worden aangesloten op een 61cm aansluiting met kabelogen, of een 61cm aansluiting met krokodilklemmen. Dit maakt installatie zeer eenvoudig en maakt de lader geschikt voor een breed scala van toepassingen. Beide aansluitingen worden standaard meegeleverd.

Kenmerken

• Instapmodel inclusief Mastervolt 3-traps+ laadkarakteristiek. 
• Geschikt voor elk type accu, ook Lithium Ion (model 4,3A). 
• Volledig vermogen tot 40°C. 
• Inclusief kabel & Euro stekker (optioneel ook leverbaar met UK stekker).
• Eenvoudig schakelen tussen 6V en 12V. 
• Draagbaar en waterdicht. 
• Eenvoudige aansluiting door kabelogen of aansluiting met krokodil klemmen (inclusief)

Datasheet

14662010
816882020667
Datasheet
Model
EasyCharge
Spanning
12V
Stroom
4A

Verzending & Retourneren

Levering

Alle artikelen worden zo spoedig mogelijk na orderontvangst cq. betaling verzonden. De levertijd van bestellingen bedraagt meestal 1 of 2 werkdagen. Indien de levertijd meer dan 4 dagen bedraagt, brengen wij u hier per e-mail van op de hoogte. In geval artikelen onverhoopt niet meer leverbaar zijn, zal dit per e-mail medegedeeld worden. Eventueel reeds gedane betalingen worden dan zo spoedig mogelijk geretourneerd. Wij verzenden de bestelling gratis vanaf € 75,-. Voor bestellingen onder de € 75,- rekenen wij voor een pakket € 5,95 verzendkosten.

Ruilen of Retourneren

Ruilen of retourneren van de door u bestelde producten is binnen Nederland mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van de producten. Voorwaarde bij retourneren van producten is dat de producten, onbeschadigd en in de originele verpakking naar ons teruggestuurd worden. De verzendkosten hiervan zijn voor rekening voor de klant. Indien het te retourneren artikel voldoet aan de gestelde voorwaarden, sturen wij u zo spoedig mogelijk een nieuw artikel toe of storten we het aankoopbedrag terug op uw rekening. Op maat gemaakte producten kunnen helaas niet geretourneerd worden.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...