Mastervolt EasyCharge 6A-1 43310600
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-19%

Mastervolt EasyCharge 6A-1 43310600

€ 96,16 € 119,20 -19%
Inclusief belasting
check Op voorraad

local_shipping Gratis verzending voor bestellingen vanaf €75 verstuurd met DHL. Details

Omschrijving

Waterdichte acculaders
De waterdichte EasyCharge modellen worden rondom beschermd door een roestbestendige en met epoxy gevulde behuizing. Ze voldoen aan de IP68-standaard voor waterdichtheid en aan wereldwijde reguleringen zoals CE, CSA, CEC en ABYC. De 12V uitgang is volledig geïsoleerd en kan zowel serieel als parallel worden geschakeld, voor een hogere spanning of grotere stroomsterkte.

De EasyCharge acculaders zijn efficiënt, makkelijk in het gebruik en geschikt voor zware omstandigheden. Ze zijn uitgebreid getest op bestendigheid tegen zoutinwerking, schokken en trillingen. Op dit moment is een 6A model voor één accubank leverbaar, en een 10A versie voor twee accubanken.

De acculaders zijn geschikt voor natte, AGM en Gel accu's, en zijn voorzien van een universele ingang (120-230V) waardoor u ze overal ter wereld kunt gebruiken.

Kenmerken

• Instapmodel inclusief Mastervolt 3-traps+ laadkarakteristiek.
• Geschikt voor laden van Gel, AGM en natte accu's. 
• Volledig vermogen tot 40°C. 
• Snellaadfunctie ter verlenging van de levensduur van de accu. 
• Inclusief kabel & Euro stekker (optioneel ook leverbaar met UK stekker).
• Kan één accubank laden. 
• Serie- en parallelschakeling. 
• Roestbestendig en waterdicht. 
• Internationale certificering.

Datasheet

14662011
816882020476
Datasheet
Model
EasyCharge
Spanning
12V
Stroom
6A

Verzending & Retourneren

Levering

Alle artikelen worden zo spoedig mogelijk na orderontvangst cq. betaling verzonden. De levertijd van bestellingen bedraagt meestal 1 of 2 werkdagen. Indien de levertijd meer dan 4 dagen bedraagt, brengen wij u hier per e-mail van op de hoogte. In geval artikelen onverhoopt niet meer leverbaar zijn, zal dit per e-mail medegedeeld worden. Eventueel reeds gedane betalingen worden dan zo spoedig mogelijk geretourneerd. Wij verzenden de bestelling gratis vanaf € 75,-. Voor bestellingen onder de € 75,- rekenen wij voor een pakket € 5,95 verzendkosten.

Ruilen of Retourneren

Ruilen of retourneren van de door u bestelde producten is binnen Nederland mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van de producten. Voorwaarde bij retourneren van producten is dat de producten, onbeschadigd en in de originele verpakking naar ons teruggestuurd worden. De verzendkosten hiervan zijn voor rekening voor de klant. Indien het te retourneren artikel voldoet aan de gestelde voorwaarden, sturen wij u zo spoedig mogelijk een nieuw artikel toe of storten we het aankoopbedrag terug op uw rekening. Op maat gemaakte producten kunnen helaas niet geretourneerd worden.